MENU SEZONOWE
MAGURO TATAKI
39złtuńczyk / mix sałat / sezam / sos ponzu / oliwa bazyliowa
PAD KEE MAO
54złmakaron ryżowy / polędwica wołowa / brokuł / marchew / czosnek / chili / kiełki fasoli mung / bazylia tajska / sos na bazie sosu rybnego i ostrygowego
RAMEN KIMCHI
51złwywar rybny z kapustą kimchi / boczek Chashu / jajko / pak choi / kiełki fasoli mung / grzyby mun / chili / sezam / dymka
SUSHI RAINBOW MAKI
53złz doradą w panko i warzywami, owijane pieczoną dynią z dodatkiem oliwy bazyliowej, sosu Sriracha, maślanego panko i szczypiorku
FUTOMAKI
35złz pieczoną dynią, porem, tykwą, chili oraz sosem kobe, z dodatkiem wędzonego sosu sojowego i mięty
RAINBOW MAKI
69złz krewetką w panko i warzywami, owijane tatarem z łososia z dodatkiem kawioru z ryb latających i arare